AddThis Smart Layers

welcome

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συμβουλευτική στο χώρο της εργασίας

Συμβουλευτική στο χώρο της εργασίαςPDFΕκτύπωσηE-mail

stressΗ σημερινή πραγματικότητα και οι γρήγορες αλλαγές που πραγματοποι- ούνται στην κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική ζωή του καθενός, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης ενός νέου τρόπου σκέψης. Για να μπορέσουμε καλύτερα να διαχειριστούμε τις πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις, θα πρέπει να βασιστούμε σε διαφορετικές συμπεριφορές και ο νέος αυτός τρόπος σκέψης πρέπει να συνδυάζει τους διαφορετικούς και καμιά φορά αλληλοσυγκρουόμενους ρόλους μας.

Πιστεύω ότι σήμερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο διαπροσωπικό τομέα το κλειδί βρίσκεται στην επικοινωνία και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων. Για αυτό δίνω έμφαση στην επικοινωνία και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Στην εποχή μας η ικανότητα επιλογής, η ευελιξία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, η εξεύρεση εναλλακτικών, η ικανότητα στη λήψη αποφάσεων, οι τρόποιδιαχείρισης του άγχους και του χρόνου αποτελούν σημαντικά θέματα των ατόμων που απασχολούνται σε μία εταιρία.

Μέσα στις συνεδρίες μας μαζί θα διερευνήσουμε το ευρύτερο επαγγελματικό σας πλαίσιο, τις σχέσεις σας και την προσαρμογή σας σε αυτό. Στόχος είναι να κατανοήσουμε τις δυσκολίες και να εστιάσουμε σε λύσεις που θα σας βοήθησουν στην καθημερινότητά σας και στην επαγγελματική σας ανάπτυξη.

http://www.human-touch.gr/2010-06-09-17-41-42/2010-06-28-18-28-25


Δεν υπάρχουν σχόλια: