AddThis Smart Layers

welcome

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από 23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2011


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ενημερώνει και φέτος τον γενικό γυναικείο πληθυσμό για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure. 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for the Cure 2010, διατίθενται για το Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20-39 ετών. Η ενημερωτική καμπάνια έχει ως κεντρικό σύνθημα «Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!».

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνιστεί κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας ότι ο καρκίνος του μαστού την αφορά καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για δέκα ημέρες, από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Ραντεβού για εξετάσεις:
Οι γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής» (210 8 253 253), για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση.

Οι εξετάσεις θα γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 79-81 στην Πλατεία Βικτωρίας), από τις 14:00 έως τις 18:00 το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.
health.in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: