AddThis Smart Layers

welcome

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σεμινάριο

Η Anne Teachworth έρχεται στην Ελλάδα!

Στις 28 - 29 Μαΐου 2011 η ιδρύτρια της «Ψυχογενετικής» (Psychogenetic System) και ιδρύτρια και διευθύντρια του Ινστιτούτου Gestalt της Νέας Ορλεάνης / Νέας Υόρκης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το βιωματικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο Ψυχογενετικής.
Είναι διακεκριμένη θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια Γκεστάλτ με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία και έχει υπάρξει συν-εκπαιδεύτρια με την Laura Perls.

Το Psychogenetic System είναι μια πρωτοποριακή και από τις πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις στη συμβουλευτική ζευγαριών και συμβουλευτική οικογένειας.  Στο σεμινάριο θα αναγνωρίσετε τα ενδοβολημένα σας μοτίβα έλξης & επιλογής συντρόφου και θα διδαχθείτε μια πρωτοποριακή μεθοδολογία για να επανα-προγραμματίσετε τα δικά σας μοτίβα και στη συνέχεια των πελατών σας.

Η Anne έχει παρουσιάσει το Ψυχογενετικό Σύστημα σε πολυάριθμα συνέδρια Transactional Analysis, Γκεστάλτ και NLP σε όλο τον κόσμο, με μεγάλη επιτυχία, το οποίο την οδήγησε στην έκδοση του best-seller της βιβλίο «Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε».

Παρακαλούμε προσέξτε τη δυνατότητα έγκαιρης εγγραφής έως και Δευτέρα  16/5/2011, με την οποία επωφελείστε της μειωμένης τιμής και διευκολύνετε την οργάνωση του σεμιναρίου.
Επίσης προβλέπεται ειδική τιμή για συμμετοχή φοιτητών ή ολιγάριθμων γκρουπ των 3 ατόμων.

Η Εισαγωγική Ομιλία θα πραγματοποιηθεί
την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 20:00 – 22:30,
στο Ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ Μπουμπουλίνας 16, Πολυτεχνείο.
Είσοδος ελεύθερη, Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Παρακαλούμε ενημερώστε φίλους και συναδέλφους σας που πιστεύετε ότι ενδεχόμενα να ενδιαφέρονται για αυτή την Εκπαίδευση στο Ψυχογενετικό Σύστημα με την πρωτοποριακή και άκρως αποτελεσματική μεθοδολογία, που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη ακόμα και σε έμπειρους ψυχοθεραπευτές όλων των κατευθύνσεων.


Επιπλέον,
η  Anne Teachworth θα ξεκινήσει το 2ο τμήμα του διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Γκεστάλτ: Ο Αυθεντικός Εαυτός ως Θεραπευτικό Εργαλείο.

Προβλέπεται ειδική τιμή συμμετοχής και για τα 2 σεμινάρια.


Περισσότερα για το Ψυχογενετικό Σύστημα και την Anne Teachworth

Βιντεοσκοπημένη Συνέντευξη της Anne Teachworth για το Ψυχογενετικό Σύστημα

Επίσημο Site του Gestalt Institute of of New Orleans/New York



Για περισσότερες πληροφορίες για το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα (σε μορφή Pdf)

Δεν υπάρχουν σχόλια: