AddThis Smart Layers

welcome

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα 



Ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει και φέτος το ΚΕΘΕΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).  
Με κεντρικό μήνυμα «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η φετινή εκστρατεία έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων, να στηρίξει εκείνους που στην περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των  εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο. 
Συναυλίες, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, ενέργειες ενημέρωσης από πόρτα σε πόρτα, παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, Διεθνές Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Εκπαίδευση και Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων», θα σηματοδοτήσουν τις εκδηλώσεις των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, θα δώσουν το «παρών» με ενημερωτικό καφενείο, δημιουργικά εργαστήρια, δρώμενα και εκθέσεις, όλα τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑμε έδρα την Αττική, ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί στις 23/6 η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΚΕΘΕΑ, με παρουσίαση των ερευνητικών και απολογιστικών του στοιχείων για το 2010. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  
Και η φετινή καμπάνια ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ, χάρη στην αφιλοκερδή υποστήριξη των ΜΜΕ, φορέων και ιδιωτών, θα υποστηριχθεί με ενθέσεις και καταχωρήσεις σε εφημερίδες, πανελλαδικής και τοπικής κυκλοφορίας, μεbanners σε επιλεγμένα websites, με αφίσες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διανομή ενημερωτικού εντύπου σε πολυκινηματογράφους κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: