AddThis Smart Layers

welcome

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ με θέμα: ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ»


1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

με θέμα:

ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ»

 

H Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011, με θέμα: «Αξίες σε κρίση: οι παρεμβάσεις της Συμβουλευτικής».
Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω δυσκολεύουν όσο ποτέ πριν, που τα άτομα και οι κοινωνίες καλούνται να επιστρέψουν σε καιρούς χαλεπούς και ανάλγητους , που η κρίση στις αξίες και σε αυτά που κατακτήθηκαν φαίνεται να  δρα καταλυτικά, η Συμβουλευτική παρεμβαίνει, στηρίζει, προτείνει, απαντά. Μέσα από κάθε προσέγγισή της, χρησιμοποιώντας τα επιστημονικά εργαλεία που διαθέτει, παρεμβαίνει  με συνέπεια απαντώντας με ρεαλισμό στις βαθειές ανησυχίες που ανακύπτουν μέσα από τις αλλεπάλληλες εξελίξεις της καθημερινότητάς μας.
Στόχοι της διημερίδας είναι να «ακουστούν» όλες οι φωνές των προσεγγίσεων της Συμβουλευτικής, να διατυπωθούν οι προτάσεις για τη στήριξη που προσφέρουν, να γίνει σαφής και ξεκάθαρη η συμβολή τους στην διαμόρφωση της ατομικής ανάπτυξης και να καταδειχτεί η αναγκαιότητα και η χρηστικότητά της για την αύξηση της ψυχικής ανθεκτικότητας.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην διημερίδα της ΕΕΣ γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως, σε δύσκολους καιρούς σαν αυτούς, η συνύπαρξη και η συσπείρωση θα αποτελέσουν το δρόμο για την ανάπτυξη και βιωσιμότητά μας.
Για το ΔΣ της ΕΕΣ

Η Πρόεδρος                                                                        Η Γενική Γραμματέας

Φάνη Ξένου                                                                        Εύα Μεταλλίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: