AddThis Smart Layers

welcome

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ένα Ξεχωριστό Απόγευμα Με Πράξεις Μουσικής Αφιερωμένο Με Αγάπη Στους Ηλικιωμένους Του Γηροκομείου Αθηνών


Ένα Ξεχωριστό Απόγευμα Με Πράξεις Μουσικής
Αφιερωμένο Με Αγάπη Στους Ηλικιωμένους Του Γηροκομείου Αθηνών


Το Σάββατο 19 Μαϊου, στις 17:30, στο Γηροκομείο Αθηνών  (Κηφισίας 137 – Αμπελόκηποι) το μουσικό σχήμα A Capella με Ερμηνεύτρια την Ειρήνη Πεφάνη πλαισιωμένη από τους μουσικούς Άρτεμις Γαϊτάνου & Γιάννη Παπαχατζή   έχουν ετοιμάσει ένα όμορφο  απόγευμα γεμάτο μουσικές νότες χαρισμένο για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου  Αθηνών.
Οι A Capella ξεκίνησαν τα μουσικά τους ταξίδια στις αρχές του 2009 πραγματοποιώντας μια σειρά εμφανίσεων σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το μεγάλο εύρος του ρεπερτορίου τους και τα πολλά μουσικά είδη από τα οποία αντλούν τις επιλογές τους, είναι τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης “Πράξεις Ζωής” ενώ αποτελεί μια ξεχωριστή συμβολική Πράξη αλληλεγγύης & χαράς σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας!!!
Επιθυμία & βαθιά  πρόθεση των Εθελοντών του Δικτύου αποτελεί η συνύπαρξη τους με τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου  και να περάσουν ένα όμορφο μουσικό απόγευμα, να συνομιλήσουν, να ενωθούν, να παρηγορήσουν, να μοιραστούν χαρά παρά τον κοινωνικό αποκλεισμό & την οικονομική κρίση που βιώνουν από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής.
Γεγονός ότι το ελληνικό τραγούδι στάθηκε πάντα δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα, ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης.

ghrokomeio_1

Η Όμορφη Μουσική Πράξη Στο Γηροκομείο, θα πραγματοποιηθεί το
Σαββάτο 19 Μαϊου 2012, στον κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων
Κηφισίας 137, Αμπελόκηποι
Μην Μένεις Θεατής – Μαζί Μπορούμε Περισσότερα
Μαζί Κάνουμε Την Μουσική Πράξεις . . . Πράξεις Ζωής ! ! !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
210 93 47 311 – 6956 096 115 ή στο email : info@praxeiszois.org & στην 
ηλεκτρονική σελίδα www.praxeiszois.org


Λίγα λόγια για το Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης «Πράξεις Ζωής» (http://www.praxeiszois.org) 
Οι “Πράξεις Ζωής” Δημιουργήθηκαν από μια ομάδα Εθελοντών τον Νοέμβριο του 2010  με κοινωνικές ευαισθησίες κι αγάπη στον άνθρωπο. Ήταν ο πρώτος πυρήνας ενός Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης με κύριο σκοπό την εκπλήρωση κοινωφελών σκοπών σε άτομα & ομάδες ατόμων με απειλητικές ασθένειες και «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες.
Οι “Πράξεις Ζωής” δεν έχουν σκοπό την πραγματοποίηση κερδών αφού  δημιουργήθηκαν ως Δίκτυο Εθελοντών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.
Μέσω του Δικτύου Εθελοντών  ΣχεδιάζουμεΣυντονίζουμε,Προγραμματίζουμε & Υλοποιούμε την Προσπάθεια για Ουσιαστικά Αποτελέσματα Αληθινών Πράξεων Ζωής.
Υπηρετούμε με κάθε τρόπο την ανάγκη Προσφοράς & Αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και στο κοινωνικό σύνολο στην Αθήνα & στην Περιφέρεια. Το Δίκτυο των Εθελοντών της Περιφέρειας υποστηρίζεται από τους Αγγελιοφόρους υπό την καθοδήγηση της ομάδας διοίκησης.
Με Δεδομένες τις παραπάνω παραμέτρους προσπαθούμε κι επιδιώκουμε να τολμάμε και να ενεργούμε άμεσα, μεθοδικά, αποφασιστικά μέσα από  τη συμμετοχή των Εθελοντών για Κάθε  Πράξη Ζωής. Το Δίκτυο Εθελοντών “Πράξεις Ζωής” για την υλοποίηση των δράσεων βασίζονται αποκλειστικά,  στις συνδρομές και τις δωρεές υποστηρικτών, στην εθελοντική εργασία και τις προσφορές φίλων.  
Μπορείτε να γνωρίσετε και να διαδώσετε τις δράσεις μας και μέσα από το facebook στη σελίδα: www.facebook.com/praxeiszois. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 93 47 311 – 6956 096 115 ή στο email : info@praxeiszois.org.


Νίκος Βάρσος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
«Πράξεις Ζωής»
Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης 
Tηλ: 210 93 47 311 – 6944 543 483

Δεν υπάρχουν σχόλια: