AddThis Smart Layers

welcome

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δράσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα - ΔΡΑΣΕΙΣ | goodchannel.gr

Δράσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα - ΔΡΑΣΕΙΣ | goodchannel.gr


06/06/2012 - 07/06/2012
πηγή: ΚΕΘΕΑ
Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά τις φετινές εκδηλώσεις του για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών με την καθιερωμένη του συναυλία που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας και με το μήνυμα «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη». Η συναυλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του  κοινού για το θέμα των ναρκωτικών, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη της Λάρισας.
Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γιάννης Κούτρας θα τραγουδήσουν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Λάρισα, τηνΤετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Τιμή Εισιτηρίου: 10 €
Εξάλλου, πέντε συναυλίες σε μία ημέρα διοργανώνονται για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑΣΤΡΟΦΗ.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ πατάει ΓΚΑΖΙ με το Φοίβο Δεληβοριά, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Στάθη Δρογώση, τηΜαριέττα ΦαφούτηΜατούλα Ζαμάνη και τους Angry Birds. Μαζί τους ο Tareq σε live dj set ενώ στην έναρξη της γιορτής θα εμφανιστεί το μουσικό συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Προπώληση εισιτηρίων:  Στα καταστήματα PUBLIC, στο Viva.gr ή στο 13855

Τιμές εισιτηρίων:  15€  προπώληση, 18€  Γενική είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: