AddThis Smart Layers

welcome

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η στιγμή της διαδικτυακής πρεμιέρας του Ruins / Ερείπια έφτασε!

Η στιγμή της διαδικτυακής πρεμιέρας του Ruins / Ερείπια έφτασε!

 Μετά από σειρά προβολών του ντοκιμαντέρ μας για την υπόθεση της δίωξης και διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών, η ταινία θα ανέβει στο διαδίκτυο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η διάθεση θα ξεκινήσει με streaming του Ruins στο σάιτ της ERT www.ertopen.com την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 στις 8μμ ώρα Ελλάδας (6μμ UTC).

Η ταινία θα γίνει streaming με Ελληνικούς και Αγγλικούς υποτίτλους. H προβολή διοργανώνεται μετά από πρόσκληση των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3. Θα μπορέσετε επίσης να το παρακολουθήσετε από το site του Ruins καθώς και απο τα Unfollow, OmniaTV.

 Ελπίζουμε στη στήριξή σας στην πρεμιέρα του Ruins στο ίντερνετ και των εργαζομένων της ΕRT κάνοντας embed το ζωντανό stream της ΕΡΤ στον ιστότοπό σας την ίδια ημερομηνία (μπορείτε να βρείτε τον κώδικα στο τέλος του κειμένου). Μετά το ζωντανό streaming το Ruins θα διατεθεί στο σάιτ μας με υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες. Θα είναι επίσης διαθέσιμο για κατέβασμα από εδώ.

 Σκοπός της διάθεσης του Ruins στο ίντερνετ είναι να φτάσουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό από τους χιλιάδες που έχουν ήδη δει την ταινία στη διεθνή περιοδεία μας. Τους τελευταίους δυο μήνες είχαμε την χαρά και την τύχη να μας φιλοξενήσουν φορείς, οργανισμοί, μικρές και μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και την Αγγλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ιρλανδία και τη Σουηδία.

Οι προβολές μας θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσα στους επόμενους μήνες. Η φιλοξενία και ανταπόκριση σας μας έχει γεμίσει με ευγνωμοσύνη και ενέργεια για μελλοντικά σχέδια. Αυτό που προέχει όμως δεν είναι περισσότερα ντοκιμαντέρ.

 Ο δικαστικός αγώνας των οροθετικών γυναικών κατά του Ελληνικού κράτους και κάποιων από τους υπευθύνους για τα έκτροπα της υπόθεσης αυτής δεν έχει τελειώσει. Σειρά προσφυγών και μηνύσεων στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά δικαστήρια εκκρεμούν και οι γυναίκες και ομάδες ακτιβιστών που τις έχουν καταθέσει, μαζί με τους εθελοντές δικηγόρους που τις στηρίζουν χρειάζονται άμεση συνδρομή. Γι’αυτό το λόγο η ομάδα παραγωγής μας κάνουμε έκκληση σε όλους σας για τη συνδρομή σας σ’ αυτόν το δικαστικό αγώνα.

 Ο Βρετανικός οργανισμός Union Solidarity International που στήριξε από την πρώτη στιγμή το ντοκιμαντέρ μας, έχει ήδη ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία στον οποίο μπορείτε να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη δωρεά που θα διατεθεί στη στήριξη των δικαστικών υποθέσεων των γυναικών. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις υποθέσεις και τον τρόπο αξιοποίησης των δωρεών μπορείτε να δείτε εδώ (για ελληνικά) και εδώ (για αγγλικά).

 Επιπλέον, η ομάδα μας θα διαθέσει ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ από τυχόν εισιτήρια μελλοντικών προβολών, πωλήσεις DVD ή οποιοδήποτε άλλο έσοδο του ντοκιμαντέρ στο δικαστικό αγώνα. Ελπίζουμε στη δικαίωση των οροθετικών γυναικών. Η δικαιοσύνη για αυτές θα είναι δικαίωση για όλους μας.


 H ομάδα παραγωγής του Ruins / Eρείπια http://ruins-documentary.com/#

Δεν υπάρχουν σχόλια: