AddThis Smart Layers

welcome

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Θάλασσα Η νέα ταινία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες



Η νέα ταινία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες υπογραμμίζει την αντίφαση που ζήσαμε όλοι μας αυτό το καλοκαίρι. Από τη μια όμορφες στιγμές μιας μαμάς με το παιδί της στις θάλασσές μας και από την άλλη, στα ίδια ακριβώς νερά, ο αγώνας και η αγωνία μιας μητέρας και ενός παιδιού, που είχαν την ατυχία να γεννηθούν στη λάθος χώρα, τη λάθος στιγμή. Η πλοκή της ταινίας λειτουργεί σε συμβολικό επίπεδο, αντιπαραβάλλοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές από την μία και την προσπάθεια για επιβίωση από την άλλη.

Τη δράση συνοδεύει μια αναπάντεχη μουσική επιλογή, που σαν σκοπό έχει να υπογραμμίσει πως η ανεμελιά αυτού του καλοκαιριού στιγματίστηκε από μια ανείπωτη ανθρωπιστική κρίση.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε συνεργασία με την ΜcCann Athens και την εταιρία παραγωγής Boo Productions υπογράφουν αυτήν την ταινία ελπίζοντας πως η ωμή αντιπαράθεση της πραγματικότητας που βιώσαμε αυτό το καλοκαίρι, θα μας κινητοποιήσει σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για να σταθούμε στο πλευρό όσων εγκαταλείπουν τις εστίες τους για να βρουν ασφάλεια και προστασία. 

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΑΡΗΣ ΝΤΑΓΙΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: ΠΑΝΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΚΕΡΗΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΣ Δ/ΝΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΩΤΑ ΣΚΟΥΒΑΡΑ
CASTING DIRECTOR: ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ – ΕΛΙΝΑ ΨΥΧΑΡΑΚΗ

McCann Athens
Executive Creative Director: Ελένη Ζησιμοπούλου
Creative Director: Ελευθερία Πετροπούλου
Υπεύθυνη Παραγωγής: Μαρίνα Τσοπούρογλου 
Group Account Director: Μερόπη Ιωαννίδου
Account Director: Στέφανος Κατσαφούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: