Παστίλιες για τον Πόνο του Άλλου

Παστίλιες για τον Πόνο του Άλλου
Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ!

AddThis Smart Layers

welcome

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

"Λόγω Ψυχής" Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων, για το έτος 2016-17, όσων ενδιαφέρονται να ενταχθούν:
1. στο τετραετές κλινικό πρόγραμμα ειδίκευσης στη συστημική ψυχοθεραπεία &
2. στο τριετές κλινικό πρόγραμμα ειδίκευσης στην συστημική διάγνωση του "Λόγω Ψυχής"
1. Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.
Το Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που ενδιαφέρονται να ειδικευτούν στο SANE - System Attachment Narrative Encephalon.® μια προσέγγιση που εμπλουτίζει τη σύγχρονη μετανεωτερική συστημική θεώρηση με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών. Στην ψυχοθεραπεία εφαρμόζεται σε συνεδρίες με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, και ομάδες.
Το πρόγραμμα είναι τετραετές, απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, και αποτελείται από δύο διετείς κύκλους. Η ολοκλήρωση του πρώτου οδηγεί σε πιστοποιητικό ειδίκευσης στη συστημική συμβουλευτική (θεωρία και εφαρμογές) ενώ η ολοκλήρωση και του δεύτερου σε πιστοποιητικό κλινικής ειδίκευσης στη συστημική ψυχοθεραπεία.
2. Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Διάγνωση.
Το Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Διάγνωση απευθύνεται σε ψυχολόγους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε μια συνθετική διαγνωστική διαδικασία που αφορά ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Ο βασικός κορμός του προγράμματος είναι τριετής (110 ώρες) και αφορά τη διαγνωστική διαδικασία ενηλίκων ατόμων
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα και σεμινάρια στην ιστοσελίδα
www.logopsychis.gr
Επιστημονικά υπεύθυνοι του Ινστιτούτου και των προγραμμάτων ειδίκευσης είναι οι:
Γιώργος Kαλαρρύτης, MMedSci, Τσαμπίκα Μπαφίτη, MSc, PhD, Αθηνά Ανδρουτσοπούλου, PhD
Κλινικοί Ψυχολόγοι και Συστημικοί Ψυχοθεραπευτές με μακρόχρονη εκπαιδευτική και εποπτική εμπειρία. Μέλη, μεταξύ άλλων,του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), της European Family Therapy Association (EFTA-CIM). Κάτοχοι του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ΕCP) & του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχολόγου (EuroPsy)
Επικοινωνία:
Τ. 2108033287, Email: info@logopsychis.gr
Δημοσίευση σχολίου