Παστίλιες για τον Πόνο του Άλλου

Παστίλιες για τον Πόνο του Άλλου
Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ!

AddThis Smart Layers

welcome

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ημερίδα για την «Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής Ασθενών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους» - Υγεία - Ειδήσεις - Διάφορα

in.gr - Ημερίδα για την «Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής Ασθενών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους:

Το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, σας προσκαλούν στην ημερίδα «Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Ασθενών με Καρκίνο και των Συγγενών τους», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στην Αττική (ΕΣΠΑ 2007-2013). 


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (10:00-13:30) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού (Αίθουσα «Πλειάδες», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, Κορυδαλλός). 


Γενικός σκοπός του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα. 


Βασικοί στόχοι της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού, των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, των επαγγελματιών ψυχικής υγείας και των φοιτητών επαγγελμάτων ψυχικής υγείας, σε θέματα ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.


Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. 
Παρακαλούμε ενημερώστε για τη συμμετοχή σας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 95 97 160 / 210 49 54 814

'via Blog this'
Δημοσίευση σχολίου