AddThis Smart Layers

welcome

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Διανομή τροφίμων στις 15 Μαΐου Η «Πυξίδα» στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας


Αθήνα
Μέσα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του κοινού η «Πυξίδα» Φορέας Ψυχικής και Κοινωνικής Υποστήριξης συνεχίζει τον κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων στήριξης.

Με αφορμή τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας και ιδιαίτερα ο θεσμός της οικογένειας, και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας (15 Μαΐου) η «Πυξίδα» απευθύνθηκε σε ελληνικές εταιρείες τροφίμων και εταιρείες που χρόνια δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο και χρόνια υποστηρίζουν την Ελληνική Οικογένεια για την συγκέντρωση κάποιας ποσότητας ειδών διατροφής, τα οποία θα συσκευαστούν και θα μοιραστούν σε οικογένειες στον Δήμο Δραπετσώνας –Κερατσινίου (πλατεία Κύπρου) από τις 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στη γιορτή της  «Πυξίδας» και της ελληνικής οικογένειας.

Η «Πυξίδα» είναι φορέας ψυχικής και κοινωνικής υποστήριξης με στόχο την στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα στο Πειραιά. Έχει την νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και είναι αναγνωρισμένος Μη Κυβερνητικός Οργανισμός καθώς είναι εγγεγραμμένος στο ειδικό Μητρώο των Μ.Κ.Ο. της ΥΔΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Είναι πιστοποιημένος με «Πιστοποίηση Διαχειριστικής Επάρκειας Τύπου Β'» από την Ειδική Υπηρεσία Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου σε συνδυασμό με την εμπειρία του μπορεί να αναπτύξει νέες δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 2006 στηρίζει τη Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υγεία- Πρόνοια 2000-2006» - «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» Β' Φάση, δημιουργώντας και λειτουργώντας υπό πρότυπη μορφή διαχείρισης το Οικοτροφείο «ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ» στον Πειραιά το οποίο εποπτεύεται από την Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης.
health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: