AddThis Smart Layers

welcome

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ημέρα Πολιτισμού και Εθελοντισμού στο ALMAZ για την ενίσχυση της PRAXIS

Ημέρα Πολιτισμού και Εθελοντισμού στο ALMAZ
Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 στο ALMAZ με πρωταγωνίστριες την Λένα Αλκαίου και τηνΕιρήνη Χαρίδου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μία ξεχωριστή καλλιτεχνική βραδιά.

Μια βραδιά γεμάτη υπέροχες μελωδίες από το πλούσιο ρεπερτόριο των δύο ερμηνευτριών αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Μια βραδιά που ξεκινά στις 21.00, με είσοδο 7€ (χωρίς ποτό). Όλα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στη Μη Κυβερνητική ΟργάνωσηPRAKSIS.

Η βραδιά αυτή είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και στην αφιλοκερδή κοινωνική προσφορά. Είναι ημέρα αφιερωμένη σε όλους εκείνους που προσφέρουν χρόνο και εργασία για να υποστηρίξουν κοινωφελείς σκοπούς, προωθώντας την αλλαγή προς μια κοινωνία περισσότερο δημοκρατική και δίκαιη.

Οι δράσεις της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS, από την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε άτομα που πλήττονται ή απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό (έλληνες άποροι – ανασφάλιστοι – άστεγοι, μετανάστες χωρίς χαρτιά, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, θύματα διεθνικής σωματεμπορίας, παιδιά του δρόμου) μέχρι τις καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Hiv και τις Ηπατίτιδες, υποστηρίζονται καθημερινά από μεγάλο αριθμό εθελοντών και υποστηρικτικών, χωρίς τη συμβολή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίησή τους.

Εκατοντάδες εθελοντές κάθε χρόνο δραστηριοποιούνται στην πράξη για να ανακουφίσουν τον πόνο χιλιάδων συνανθρώπων μας, που έχουν μοιραία τοποθετηθεί στο περιθώριο.

«Ποιός είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εθελοντές και υποστηρικτές; Εμείς στην PRAKSIS έχουμε μια τελείως διαφορετική και αισιόδοξη εικόνα από αυτή που παρουσιάζεται συνήθως» τονίζει ο Πρόεδρος ΔΣ της οργάνωσης, Τζανέτος Αντύπας. «Κάθε χρόνο δραστηριοποιούνται στην PRAKSIS όλο και περισσότεροι εθελοντές. Κατά το προηγούμενο έτος για παράδειγμα, μας βοήθησαν εθελοντικά περισσότεροι από 280 ενεργοί πολίτες διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι άκρως συγκινητικό να βλέπεις γιατρούς, κοινωνικούς επιστήμονες, ψυχολόγους, μέχρι απλούς καθημερινούς ανθρώπους που αποφασίζουν να σηκωθούν από τον καναπέ τους, να δραστηριοποιούνται με μοναδικό σκοπό να βελτιώσουν την καθημερινότητα συνανθρώπων μας που βρίσκονται δίπλα μας και αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα και το λιγότερο που τους οφείλουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Στα πλαίσια αυτής της ενεργούς συνεισφοράς διοργανώνεται και στο ALMAZ (Τριπτολέμου 12 – Γκάζι) μια ξεχωριστή καλλιτεχνική βραδιά η οποία παίρνει σάρκα και οστά με την πρωτοβουλία του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή κου Ορλιακλή Βασίλη καθώς και με την υποστήριξη της εταιρείας αυτοκινήτων Peugeot-ΑΓΝΑΝΤΗΣ και της ιδιοκτήτριας του ALMAΖ κας Μαρίας Σαμπάτ.

Εξίσου σημαντική που προσδίδει στο μουσικό αυτό ταξίδι ξεχωριστή χροιά είναι και η αφιλοκερδής συμμετοχή των καλλιτεχνών Λένας Αλκαίου και Ειρήνης Χαρίδου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 520 5 202 με την κα Μαρία Μουδάτσου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και FundRaising της PRAKSIS.


Δεν υπάρχουν σχόλια: